+36/89/512-200

Esterházy-kastély

Magyarország számunkra legszebb barokk kastélyában, a pápai Esterházy-kastélyban változatos programokkal és felejthetetlen élményekkel várjuk!

A kínálatunk:

30 percenként induló tárlatvezetéseinken bepillantást nyerhetnek a barokk főúri élet hétköznapjaiba és a megelevenedett múlt különleges élményében részesülhetnek. A tárlatvezetés része továbbá egy, a város történetét és látnivalóit bemutató kisfilm és a kastélykápolna megtekintése.

Kézműves műhelyünkben a csokoládékészítés fortélyait ismerhetik meg és saját készítésű, különböző ízesítésű bon-bonokkal meglephetik meg szeretteiket, barátaikat vagy épp saját magukat…

A kastély keleti szárnyán található a gyerekbirodalom, ahol kicsik és nagyok megcsodálhatják az Esterházyak egykori pápai otthonának kicsinyített, Lego építőkockákból készített mását, hogy aztán a játszóházban a világ legismertebb építőkockáiból megépíthessék saját kastélyukat…

A kastély gyönyörű barokk ruháit felöltve egy szép fotóval is megörökíthetik látogatásuk emlékét. Az elkészült barokk ruhás fotókat e-mailben elküldjük és ha szeretnék, ki is nyomtatjuk.