+36/89/512-200

Sobri Jóska Kalandpark

Herendre, Veszprémbe vagy Farkasgyepűre jövet-menet is érdemes megállni akár 1-1 órára a Sobri Jóska Kalandparkban, a Bakony legújabb kalandparkjában.

Ha időnk engedi, érdemes hosszasabban is elidőzni itt, amíg még szép az idő – akár egy egész napos programnak is kiváló akár kettesben, akár a családdal!

Szabaduljon el a hétköznapok stresszes, rohanó világából, és pihenje ki magát a 30 hektáros területen kialakított sokszínű, változatos programokat kínáló élményparkban Pápától kb. 30-35 km-re!

Ha csak kirándulni, túrázni szeretne, a tiszta levegő, a festői szépségű táj önmagában is magával ragadja, aki azonban az aktív kikapcsolódás híve, kipróbálhatja erejét és bátorságát a drótköteles extrém parkban, biciklizhet kiépített (túra és ügyességi) kerékpárútvonalakon és használhatja a sportpályákat. Ezen kívül falmászás, csónakázás, íjászat, tekepálya és még sok más érdekes szórakozási lehetőség várja vendégeket.

A horgászat szerelmeseinek egy 2 hektáros, halban gazdag, meseszép tó áll rendelkezésére, itt hódolhatnak szenvedélyüknek… Ha pedig megéheztek, igénybe vehetik az erdőben kiépített pihenőhelyeket, grill- és szalonnasütőket, vagy megkóstolhatják az étterem magyaros specialitásait.

A kalandpark kialakítói természetesen az apróságokról, gyermekekről sem feledkeztek meg: fűzfalabirintussal, ugróasztallal, kalandvárral, illetve egy rendkívül sok játékelemből álló, óriási fa játszótérrel kedveskednek nekik.

  • Cím: 8446 Kislőd, Vashámor
  • Nyitva tartás: Április 1-től hétfőtől-vasárnapig 10.00-19.00 óráig
  • Telefon: +36 20 397 1093 és +36 20 376 7099