+36/89/512-200

Szolgáltatások

Szolgáltatások a Hotel Villa Classica területén.

Orientális wellness világ

A szállodánk első emeletén található szaunavilágba belépve Ön is úgy fogja érezni magát, mintha a mesés Keleten elvarázsolták volna! Engedje át magát a pihenésnek, ellazulásnak, méregtelenítésnek!

Wellness részlegünkben többek között jakuzzi, finn szauna, infra szauna, bio szauna, aromakút, vödrös- és esőzuhanyok, pihenőágyak állnak az Önök rendelkezésére! Fürdőköntöst és szauna törölközőt is biztosítunk szállóvendégeinknek! Orientális hangulatú wellness részlegünk használatát szobaáraink tartalmazzák.

Wellness részlegünk további különlegessége egy falba épített 800 literes akvárium színpompás afrikai halakkal.

Safari klub

Járt már Afrikában? A 25 fős szekciótermünkkel és klubszobánkkal mi odavarázsoljuk Önt!

Tematikus pinceklubunk gyerek és felnőtt vendégeink kedvence, amit az afrikai falfestmények, trófeák, dísztárgyak által varázsolt hangulat tesz különlegessé.

A itt található szolgáltatásainkat szállóvendégeink térítésmentesen vehetik igénybe, többek között TV, DVD lejátszó, biliárd, társasjátékok. Érkezzen akár baráti vagy családi körben, az esti jó program garantált!

Étterem

Légkondicionált éttermünk, mely az ötvenes évek stílusát idézi, egy időben legfeljebb 40 fő befogadását teszi lehetővé. A remek fogásokhoz – melyek között találhatók könnyed mediterrán saláták és tészták, hagyományos magyaros ételek, hamburgerek, snack ételek és szendvicsek egyaránt – a legnevesebb magyar pincészetek borait kínáljuk, de a koktélok és long drinkek kedvelői is megtalálják a kedvükre valót! Töltsön el egy kellemes vacsorát párjával Marilyn Monroe, Elvis Presley, James Dean és Louis Armstrong társaságában!

Étlapunkat, itallapunkat és borlapunkat ide kattintva tekintheti meg!

Lobby Bár

A szálloda lelke a lobby, ahol hangulatos bár működik. Ideális helyszín egy baráti beszélgetésre a hétköznapok rohanó világában. Vendégeink helyet foglalhatnak a bárpultnál vagy bármelyik asztalnál. Széles italválasztékkal, finom kávéval és baráti árakkal várjuk Önöket minden nap reggel 8-tól este 22 óráig.

Mediterrán teraszok

Töltsön el néhány kellemes órát barátaival, ismerőseivel tavasztól őszig mediterrán teraszunkon! A rengeteg virág, a napfény elűzi a hétköznapok gondjait. Könnyed fogások, snack ételek, frissítő italok, igazi nyári-, nyár esti hangulat, grill partik! Dohányosok itt hódolhatnak szenvedélyüknek.

A szállóvendégek és rendezvényen résztvevők számára kialakítottunk egy gyönyörű belső udvart is, ahol szintén élvezni tudják ittlétüket elkülönülve a város zajától.

Parkolás

A hotel és az apartmanház előtt kamerával megfigyelt parkolóhelyek vannak, melyeket térítésmentesen bocsátunk vendégeink rendelkezésére. Ha autóját zárt, fedett helyen szeretné tudni, választhatja garázsainkat is, amelynek díja 2.500 Ft éjszakánként.

Mosatás

Ha mosatni szeretne, helyezze el a mosnivaló ruhát a szobájában lévő szennyeszacskóba és a mellékelt listára írja fel, amit mosatni szeretne. Legkésőbb 24 óra múlva ruháját tisztán, vasalva visszaadjuk és a mosási díjat számlájára terheljük.

Recepció

Érkezhet Ön éjfél után, elutazhat hajnalban, nem probléma. Recepciós szolgálatunk a nap 24 órájában azért van itt, hogy a vendégek minden kívánságát teljesítsék. A vendégszobákból is bármikor elérhetők kollégáink a 100-as telefonszámon.