+36/89/512-200

Referenciák

Az elmúlt években számtalan üzleti és családi rendezvénynek adtunk otthont, ezúton is köszönjük, hogy rendezvényük helyszínéül minket választottak.

Az alábbiakban korábbi rendezvényekről kapott visszajelzéseket olvashat:

 

K&H Bank üzleti rendezvény, 2016. április 21.

Tisztelt Seregélyes úr!

Szeretnék köszönetet mondani a közel 100 fős üzleti rendezvényünk profi lebonyolításáért. Mind a kiszolgálással, mind a körülményekkel maximálisan elégedettek voltunk. Előadó kollégáim és ügyfeleink is elismerésüket fejezték ki a helyszínválasztás miatt. Mindenkinek ajánlani fogom Önöket, és bízom benne, hogy mi is újra igénybe fogjuk venni a szolgáltatásaikat.

Üdvözlettel:

Kőszeghy Gábor
fiókigazgató

 

Csapatépítő tréning, 2016. május 12-13.

Csapatépítő tréningen jártunk a Hotel Villa Classica-ban. Nagyon szépen köszönünk mindent! A vendéglátás minden igényt kielégítő volt, példaértékű a vezetés és a személyzet professzionalitása és vendégbarát fogadtatása, rugalmassága. A szobák szépek és tiszták, az ételek finomak. További sok sikert a munkájukhoz!

Pálmai Katalin
üdülési és marketing osztályvezető
KASZÓ Zrt.

 

Magyar-ír esküvő, 2016. július 23.

Kedves Hotel Villa Classica!

Még egyszer szeretnénk megköszönni, hogy olyan kiváló helyszínt és szervezést biztosítottatok számunkra július 23-an, hogy mind a magyar, mind a külföldi vendégseregnek tátva maradt a szája… :-)

Oliver és én is nagyon boldogok vagyunk, hogy Nálatok tarthattuk az esküvőt, s külön köszönet a szervezésben való sok segítségért MINDEN téren: étterem, vacsora, szállás, udvarias és kedves személyzet, "extra" igények (pl. gyereksarok, taxi a cirkuszba, stb.)...

Mind a magyar, mind a külföldi vendégek elismerően nyilatkoztak Rólatok, nagyon színvonalas helynek tartják a Classicá-t, s bármikor visszamennének újra, elmondásuk szerint… szóval ha ismerős arc tűnik fel a jövőben az esküvőről, ne lepődjetek meg! :-)

Még egyszer köszönünk mindent, s további szép hetet kívánunk,

Adri és Oliver

Válassza Ön is rendezvénye helyszínének a Hotel Villa Classicát ****, kérjen ajánlatot még ma!