+36/89/512-200

Előleg fizetése SZÉP Kártyával

Segítségül az alábbiakban összeszedtük, miként lehet előleget fizetni SZÉP Kártyával a három bankon keresztül.

Előleg fizetése OTP SZÉP Kártyával

OTP SZÉP Kártya esetén regisztrálni kell a szepkartya.otpportalok.hu honlapon a portál munkavállalói felületén. Ezután be kell jelentkezni, és a bal oldali menüből kiválasztani az Előlegfizetés menüpontot, majd megjelenik az Előlegfizetés ablak, ahová beírjuk az elfogadóhely nevének első pár betűjét, az ezután megjelenő listából pedig kiválaszthatjuk a nevet. Ha ez megvan, be kell írni az összeget, az esetleges megjegyzést és a Fizetés indítása gombra kattintani.

A Fizetés indítása gomb megnyomása után a honlap átirányít az OTPdirekt oldalra. Az itt megjelenő űrlapot értelemszerűen töltsük ki (a Kártya típusnál az Egyéb opciót válasszuk), és kattintsunk az elküld gombra. A rendszer a sikeres tranzakciót követően visszairányít az OTP SZÉP portálra, ahol tájékoztat a tranzakció eredményéről, és bizonylatot lehet nyomtatni a Bizonylat nyomtatása gomb megnyomásával.

Előleg fizetése MKB SZÉP Kártyával

Az MKB SZÉP Kártya esetén a Szálloda először és külön jelentkezik be a Kártyaközpontba, megadja a Kártyabirtokos azonosítószámát, nevét és az egyéb szükséges adatokat. A szálloda a Kártyaközponttól a bejelentkezést követően, a megadott e-mail címre kap egy előrefizetési azonosító számot, amit közöl a Kártyabirtokossal, azaz velünk. Ezt követően külön, a Kártyabirtokos menüpontján keresztül hagyhatja jóvá a fizetést a kapott előrefizetési azonosító segítségével. A szolgáltatáscsoport nevét és az előrefizetendő összeget fel kell tüntetni.

Amennyiben az előrefizetési igényt a megadott határidőn belül a rendszerben sikeresen jóváhagyjuk, vagyis megtörténik az összeg zárolása, a tranzakcióról kapunk egy bizonylatot, amit a szolgáltató is megkap. Az így kifizetett összeget – a többi SZÉP Kártyával történő fizetéshez hasonlóan – a szálloda 5 munkanapon belül kaphatja meg.

Előleg fizetése K&H SZÉP Kártyával

K&H SZÉP Kártya esetén a Kártya tulajdonosának alig van dolga: a szálloda indítja el a K&H SZÉP Kártyarendszer elfogadói webes felületen az előleg megfizetéséhez szükséges tranzakciót. Ehhez a Kártyabirtokosnak meg kell adnia a K&H SZÉP Kártyája számát.

Az előleget nem utalják át a szálláshelynek, az összeget a Kártyabirtokos alszámláján zárolják, amelyet csak a szálláshely tud törölni a rendszerben, így a Kártyabirtokos nem tudja elkölteni, ezért valószínűbb, hogy ténylegesen igénybe fogja venni a szolgáltatást.