Hotel & Apartman Pápán
Hotel & Apartman Pápán +36 89 512 200

Villa Classica Hotel: Bemutatkozás

Több |

Szeretettel köszöntöm új és visszatérő vendégeinket a Villa Classicában!

Én, mint ennek a családi üzemeltetésű szállodának a vezetője munkatársaimmal és hozzátartozóimmal azon vagyok, hogy Önök kellemes, tiszta környezetben otthon érezhessék magukat szállodánkban és gyönyörű városunkban.

Újonnan épített hotelünket 2005 májusában nyitottuk a történelmi belvárosban Pápa első négycsillagos szállodájaként. Az eltelt 8 évben beigazolódott, hogy az igényes, minőségi vendéglátás meghozza gyümölcsét: Ezt bizonyítja a rengeteg visszatérő vendégünk és az, hogy 2011 májusában a Hotelstars Union magyar és nemzetközi szállodaminősítő rendszer több száz követelményét az országban az első ötven hotel között teljesíteni tudtuk. Ennek köszönhetően a Villa Classica hivatalosan is 4 csillagos besorolású lett.

Aktív tagjai vagyunk a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének és részt vállalunk Pápa turizmusában is. A városvezetés mellett különösen jó kapcsolatot alakítottunk ki a Pápai Bázis Repülőtérrel.

Míg jól felszerelt, egyedi és hangulatos szobáink a kényelmet, a pápai Várkertfürdő, patinás városunk és a környék a kikapcsolódást kínálja vendégeinknek. A 13 templom, az egyedülálló barokk Fő tér, a múzeumok, a régi malmok, az Esterházy kastély, a romantikus utcák felfedezésre csábítják az érdeklődőket. A közelben lévő Bakony és a Somló hegy pedig túrázásra, kerékpározásra, borkóstolásra hívják a természet és a mozgás szerelmeseit.

Szeretettel várjuk Önt is Pápán a Hotel Villa Classicában!

A Seregélyes család nevében:

Seregélyesné Borbás Valéria
szállodavezető

Hírlevél