+36/89/512-200

Bemutatkozás

Szeretettel köszöntjük új és visszatérő vendégeinket a Hotel Villa Classicában!

Újonnan épített hotelünket 2005 májusában nyitottuk a történelmi belvárosban Pápa első négycsillagos szállodájaként. Azóta két alkalommal is bővítés történt a Hotel életében, mely immáron 2000 négyzetméter alapterületen üzemel Pápa belvárosának legszebb szállodájaként.

Jelenleg 32 ízlésesen kialakított szobával és apartmannal várjuk vendégeinket, mely  összesen 96 szállodai férőhelyet jelent.

Visszatérő vendégeink és az eddigi vélemények alapján tudjuk, hogy a magas minőség, a vendégekre fordított kiemelt figyelem és a nyugodt, tiszta környezet tesz minket vonzóvá minden korosztály számára, így ebből a jövőben sem engedünk, továbbra is célul tűzzük ki magunk előtt ezeket az értékeket!

Míg jól felszerelt, egyedi és hangulatos szobáink a kényelmet, a pápai Várkertfürdő, patinás városunk és a környék a kikapcsolódást kínálja vendégeinknek.

Az egyedülálló barokk Fő tér, a 13 templom, a múzeumok, a régi malmok, a kívül-belül felújított Esterházy kastély, a romantikus utcák felfedezésre csábítják az érdeklődőket. A közelben lévő Bakony és a Somló pedig túrázásra, kerékpározásra, borkóstolásra hívják a természet és a mozgás szerelmeseit.

2011 májusában a Hotelstars Union magyar és nemzetközi szállodaminősítő rendszer több száz követelményét az országban az első 50 hotel között teljesíteni tudtuk. Ennek köszönhetően a Villa Classica hivatalosan is 4 csillagos besorolású lett és a Hotelstars Union Nemzeti Szállodai Tanúsító Védjeggyel látta el.

Ennek megfelelően a Magyar Szállodaszövetség a 4 csillagos kategóriába sorolja és az N043 számú tanúsító védjegy tábla használatára 2011. május 10-től 2015. május 9-ig a Hotel Villa Classica szállodát feljogosítja.

Szeretettel várjuk Önt is Pápán a Hotel Villa Classicában!

Hotel Villa Classica csapata

Hírlevél